Ook u wilt vast zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde huis blijven wonen. Vroeg of laat zult u echter merken dat dit helaas niet meer vanzelf gaat. Uw huis zorgt dan voor belemmeringen die er vroeger niet waren. Dit gaat heel geleidelijk. Zo kan het bovenraampje toch wel erg hoog zitten, is de badkamer wellicht slecht bereikbaar en kan het onderhoud van uw tuin te moeilijk worden. Wist u dat door kleine ingrepen het vaak heel goed mogelijk is om langer veilig en comfortabel in uw huis te blijven wonen? Bekijk de film over langer thuiswonen Regio Rivierenland.

Logo Thuis met het Grootste Gemak

Woonmarkt

Thuis met het Grootste Gemak

Het is een tweejarige Woonmarkt voor onze inwoners en hun familie. Vooral voor mensen die te maken hebben/krijgen met de gevolgen van het langer veilig en gezond thuis wonen. De opzet is dynamisch met informatietafels in een centrale ruimte. En maximaal 9 parallelle presentaties in andere ruimten.

Doet u mee?

Uw bedrijf, organisatie of vereniging is actief op de ‘markt’ voor langer thuis wonen. Meedoen aan de markt is geheel gratis. Op basis van de aanmeldingen maken wij het programma. Meld u aan via ThuismethetGrootsteGemak@westmaasenwaal.nl.

Datum

zaterdag 26 oktober 2019

Locatie

Vrije Tijds Centrum, Clarissenstraat 2, Wamel

Voorbereiden

11.00 - 13.30 uur

Markt

14.00 - 18.00 uur

Aanmelden

Via ThuismethetGrootsteGemak@westmaasenwaal.nl
In uw aanmelding graag aangeven hoe u wilt deelnemen:

  • informatietafel in centrale ruimte (90 x 120 cm)
  • presentatie in andere ruimte (max 15 minuten)
  • beide

Mail ons gerust als u vragen heeft via ThuismethetGrootsteGemak@westmaasenwaal.nl. Graag uw telefoonnummer vermelden in uw mail zodat wij u zo nodig terug kunnen bellen. 

Doe de Gelderse huistest

Een manier om uw huis te controleren op toekomstige problemen is het maken van de Gelderse huistest. De uitslag van de huistest laat zien op welke punten u uw woning kunt aanpassen om deze beter geschikt te maken voor de toekomst. 

Afspraak maken met woonadviseur?

Maak een gratis afspraak met een woonadviseur. Dit is een vrijwilliger. De woonadviseur komt bij u op bezoek. Samen loopt u door uw woning om te kijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Hij of zij kan u ook helpen met het invullen van de Gelderse huistest. Voor het maken van een afspraak met een van de woonadviseurs, neem contact op met Ilse Tax. U bereikt haar op 14 0487 of u mailt naar itax@westmaasenwaal.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?