Ook u wilt vast zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde huis blijven wonen. Vroeg of laat zult u echter merken dat dit helaas niet meer vanzelf gaat. Uw huis zorgt dan voor belemmeringen die er vroeger niet waren. Dit gaat heel geleidelijk. Zo kan het bovenraampje toch wel erg hoog zitten, is de badkamer wellicht slecht bereikbaar en kan het onderhoud van uw tuin te moeilijk worden. Wist u dat door kleine ingrepen het vaak heel goed mogelijk is om langer veilig en comfortabel in uw huis te blijven wonen? Bekijk de film over langer thuiswonen Regio Rivierenland.

Logo Thuis met het Grootste Gemak

Woonmarkt

Thuis met het Grootste Gemak

Het is een tweejarige Woonmarkt voor onze inwoners en hun familie. Vooral voor mensen die te maken hebben/krijgen met de gevolgen van het langer veilig en gezond thuis wonen. De opzet is dynamisch met informatietafels in een centrale ruimte. Er zijn zeven presentaties in andere ruimten.

Meer informatie over de Woonmarkt 2019

De volgende woonmarkt is in 2021.

Mail ons gerust als u vragen heeft via ThuismethetGrootsteGemak@westmaasenwaal.nl. Graag uw telefoonnummer vermelden in uw mail zodat wij u zo nodig terug kunnen bellen. 

Doe de Gelderse huistest

Een manier om uw huis te controleren op toekomstige problemen is het maken van de Gelderse huistest. De uitslag van de huistest laat zien op welke punten u uw woning kunt aanpassen om deze beter geschikt te maken voor de toekomst. 

Heeft u gevonden wat u zocht?