Ook u wilt vast zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde huis blijven wonen. Vroeg of laat zult u echter merken dat dit helaas niet meer vanzelf gaat. Uw huis zorgt dan voor belemmeringen die er vroeger niet waren. Dit gaat heel geleidelijk. Zo kan het bovenraampje toch wel erg hoog zitten, is de badkamer wellicht slecht bereikbaar en kan het onderhoud van uw tuin te moeilijk worden. Wist u dat door kleine ingrepen het vaak heel goed mogelijk is om langer veilig en comfortabel in uw huis te blijven wonen? Bekijk de film over langer thuiswonen Regio Rivierenland.

Doe de Gelderse huistest

Een manier om uw huis te controleren op toekomstige problemen is het maken van de Gelderse huistest. De uitslag van de huistest laat zien op welke punten u uw woning kunt aanpassen om deze beter geschikt te maken voor de toekomst. 

Afspraak maken met woonadviseur?

Maak een gratis afspraak met een woonadviseur. Dit is een vrijwilliger. De woonadviseur komt bij u op bezoek. Samen loopt u door uw woning om te kijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Hij of zij kan u ook helpen met het invullen van de Gelderse huistest. Voor het maken van een afspraak met een van de woonadviseurs, neem contact op met Ilse Tax. U bereikt haar op 14 0487 of u mailt naar itax@westmaasenwaal.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?