Ook u wilt vast zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde huis blijven wonen. Vroeg of laat zult u echter merken dat dit helaas niet meer vanzelf gaat. Uw huis zorgt dan voor belemmeringen die er vroeger niet waren. Dit gaat heel geleidelijk. Zo kan het bovenraampje toch wel erg hoog zitten, is de badkamer wellicht slecht bereikbaar en kan het onderhoud van uw tuin te moeilijk worden. Wist u dat door kleine ingrepen het vaak heel goed mogelijk is om langer veilig en comfortabel in uw huis te blijven wonen? 

Logo Thuis met het Grootste Gemak

Woonmarkt

Eens per twee jaar wordt er een woonmarkt georganiseerd. De woonmarkt richt zich vooral op inwoners en hun familie die te maken hebben of krijgen met de gevolgen van het langer thuis wonen. Op de woonmarkt worden zij geïnformeerd over hoe dit veilig en gezond kan. De opzet is dynamisch met informatietafels in een centrale ruimte. De eerst volgende woonmarkt is gepland in 2022.

Mail ons gerust als u vragen heeft via ThuismethetGrootsteGemak@westmaasenwaal.nl. Graag uw telefoonnummer vermelden in uw mail zodat wij u zo nodig terug kunnen bellen. 

Doe de Gelderse huistest

Een manier om uw huis te controleren op toekomstige problemen is het maken van de Gelderse huistest(externe link). De uitslag van de huistest laat zien op welke punten u uw woning kunt aanpassen om deze beter geschikt te maken voor de toekomst. 

Heeft u gevonden wat u zocht?