Verkoop kavels bedrijventerreinen

Steeds meer ondernemers trekken naar de gemeente West Maas en Waal. Logisch ook, want wie wil er niet ontvangen worden op een rode loper? Als ondernemer krijgt u bij ons alle ruimte om uw ideeën te realiseren. Ruimte in vierkante kilometers, maar ook ruimte in het realiseren van uw doelstellingen en idealen. Door de goede bereikbaarheid en centrale ligging, is West Maas en Waal ook nog eens een interessante locatie om uw onderneming te vestigen.

Samen met onze ondernemers werken wij doorlopend aan een goed ondernemersklimaat. Dat doen we met verstand van zaken, kennis van de regionale markten en een gezonde dosis nuchterheid. Maar vooral ook met zorgvuldige aandacht voor de wensen en ideeën van onze ondernemers. Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen op onze rode loper? Wees er snel bij want bedrijven winnen terrein in West Maas en Waal!

Contactgegevens bedrijfscontactfunctionaris

Bekijk ook eens het bestemmingsplan bedrijventerreinen, de folder ‘Bedrijven winnen terrein in West Maas en Waal’ of het filmpje 'Bedrijventerreinen West Maas en Waal'.

Heeft u gevonden wat u zocht?