Locatie

Bedrijventerrein Lageweg bevindt zich aan de noordoostelijke rand van Dreumel direct bij een uitvalsweg, namelijk de N322. Via deze weg bent u zo op de A15 en de A73/A50.

Lageweg Dreumel

Enkele jaren geleden is de gemeente, in samenwerking met de op het bedrijventerrein gevestigde ondernemers, bezig geweest om het bestaande bedrijventerrein in Dreumel te revitaliseren. De uitstraling, bereikbaarheid en veiligheid van dit terrein zijn verbeterd. Daarnaast is het bedrijventerrein uitgebreid met 2,4 ha uit te geven bedrijfsgrond. In de zomer van 2017 is het terrein bouwrijp opgeleverd. 

Bouwkavels

Het bedrijventerrein is bedoeld voor de kleinere bedrijven in de milieucategorieën 1 tot en met 3.1. De uit te geven kavels zijn te variëren van ongeveer 800 m² tot maximaal 5.000 m².  De prijs varieert van € 75,- tot € 80,- per m² exclusief BTW. Voor de bedrijfswoningen is er sprake van een bijbetaling van € 100,- per m² exclusief BTW.

Beschikbaarheid

Op dit moment zijn er geen kavels beschikbaar op het bedrijventerrein in Dreumel. Er staan nog een aantal kavels in optie. Voor geïnteresseerden in deze kavels is er een wachtlijst voor als er een optie komt te vervallen.Er staan nog een aantal kavels in optie. Voor geïnteresseerden in deze kavels is er een wachtlijst voor als er een optie komt te vervallen.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in plaats op de wachtlijst voor een kavel op bedrijventerrein Lageweg in Dreumel? Neemt dan contact op met onze bedrijfscontactfunctionaris.

Overzichtstekening Lageweg
Overzichtstekening Lageweg

Heeft u gevonden wat u zocht?