Locatie

Het bedrijventerrein Veesteeg Oost bevindt zich aan de rand van Boven-Leeuwen. Het heeft een goede ontsluiting via de Maas en Waalweg (N322) met de A15 en de A73/A50. Het bedrijventerrein is beloond met een Keurmerk Veilig Ondernemen. Daarmee laat het terrein zien dat de veiligheid op orde is (schoon, heel en veilig). Daarnaast beschikt het gehele terrein over een glasvezelaansluiting. Zo kunt u als bedrijf profiteren van een snelle en stabiele internetverbinding.

Bouwkavels

Veesteeg Oost heeft een bruto oppervlakte van 10 ha. en een netto oppervlakte van ongeveer 7,6 ha. Een aantal kavels wordt ontsloten via de Van Heemstraweg, de overige kavels via de Expeditieweg. Het bedrijventerrein is bedoeld voor kleinere bedrijven in de milieucategorieën 1 tot en met 3.2. De uit te geven kavels variëren van ongeveer 500 m2 tot maximaal 5.000 m2.

Beschikbaarheid

Momenteel is er nog een 1 ha aan bedrijfsgrond beschikbaar. Indien wenselijk zijn de midden kavels nog te variëren in oppervlakte.

U kunt een overzicht van de vrije kavels downloaden. Alle percelen op Veesteeg Oost zijn bouwrijp. De aantrekkelijke grondprijzen zijn € 85,- en € 90,- exclusief BTW. 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een kavel op het bedrijventerrein Veesteeg Oost in Boven-Leeuwen? Neem dan contact op met de bedrijfscontactfunctionaris.

Overzichtstekening Veesteeg Oost
Overzichtstekening Veesteeg Oost

Heeft u gevonden wat u zocht?