Werken bij de gemeente

Vacatures

Vacatures plaatsen wij op www.werkeningelderland.nl. Op deze website kun je je inschrijven voor een update van onze vacatures en die van organisaties in de regio.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professionele, dienstverlenende en informele organisatie met ongeveer 115 medewerkers. Wij werken vanuit de kernwaarden Samen, Verantwoordelijk en Professioneel.

Wat bieden wij?

Wij maken  optimaal gebruik van de kwaliteiten van onze medewerkers en investeren in  ontwikkeling. Wij bieden, naast een passend salaris, een interessant en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Het Individueel KeuzeBudget (IKB) is een vast percentage van ongeveer 17% van het bruto maandloon dat maandelijks wordt opgebouwd. Dit budget kan ingezet worden voor extra salaris, vakantie-uren, uitruil reiskostenvergoeding woon- werkverkeer of de aanschaf van een fiets.

Daarnaast hebben we flexibele werktijden, een vaste vergoeding woon- werkverkeer, goede studie mogelijkheden, een vitaliteitsvergoeding en fruit van de zaak.

Stages

Wij bieden studenten graag de kans om kennis en ervaring op te doen bij onze gemeente. Heb jij belangstelling voor een stage bij de gemeente West Maas en Waal? Stuur dan je stageverzoek met motivatie en CV naar administratiePenO@westmaasenwaal.nl Geef duidelijk aan welke opleiding je doet, in welk studiejaar je zit, wat voor een soort stage je zoekt en in welke periode je stage wilt lopen. Dan kijken wij of er een geschikte plek is in onze organisatie.

Open sollicitatie

Wil je ons een open sollicitatie sturen? Stuur dan je motivatie en CV naar administratiePenO@westmaasenwaal.nl. Wij bekijken dan de mogelijkheden en nodigen je, als die mogelijkheden er zijn, uit voor een kennismaking.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar.