Gelukkig worden de corona-maatregelen steeds soepeler en kunnen ondernemers weer aan de slag. Al is het vaak nog niet op het oude niveau. Veel ondernemers ervaren nog dagelijks de gevolgen van de coronacrisis. Op onze website vindt u actuele informatie en linkjes naar websites voor financiële regelingen. Op de regionale website van FruitDelta Rivierenland(externe link) vindt u naast de maatregelen, inspiratieverhalen uit de regio. 

Nieuwe inspirerende 1,5 meter app

Er is een nieuwe app ontwikkeld door RBT Rivierenland. De app informeert en inspireert bedrijven en organisatie om van elkaar te leren rondom de 1,5m maatregelen en 1,5m oplossingen. 

Download nu de app:

Monitor bezoekersdrukte

In samenwerking met Provincie Gelderland komt Toerisme VAN met een tool om bezoekersdrukte inzichtelijk te maken. De tool adviseert bezoekers zodat zij veilig en ontspannen onze regio kunnen beleven. De tool biedt ook kansen om bezoekers te leiden naar rustigere locaties in Gelderland. Meer informatie en instructies om de tool ‘Monitor bezoekersdrukte Gelderland’ te implementeren kunt u vinden op de website van toerismevan.nl(externe link).