'Samenspel van wonen, werken en sporten'

Beneden-Leeuwen heeft behoefte aan een centrale entree voor het sporten in Beneden-Leeuwen. Daarom gaan we De Peel in Beneden-Leeuwen herinrichten. Het aangrenzende deel van het Zijveld wordt meegenomen in dit project.

Start herinrichting De Peel

In 2020 vertelden we u dat we u gingen uitnodigen voor een bewonersbijeenkomst vóór de start van de werkzaamheden. Door de huidige coronamaatregelen is dat helaas niet mogelijk. We informeren u daarom via deze website, zoals we aangeven in de brief die u van ons kreeg.

Halverwege juni zijn we gestart met de herinrichting van De Peel. We verwachten eind 2021 klaar te zijn met de werkzaamheden.
Tijdens deze periode is het terrein minder goed bereikbaar. De tekeningen van de nieuwe situatie vindt u onderaan deze pagina bij ‘te downloaden bestanden’.

Wethouder Erik Peters:
“De herinrichting van De Peel is een mooi en bovenal noodzakelijk project. Het is tijd dat we dit gebied een impuls geven en flink gaan vergroenen. Fijn dat we eindelijk de schop in de grond kunnen zetten!”

Werkzaamheden terrein s.v. Leones

De grootste werkzaamheden op het terrein van sportvereniging Leones zijn afgerond. Dit is een mooie kans om te starten met de herinrichting van De Peel. De werkzaamheden aan De Peel lopen gelijk met de laatste werkzaamheden op het terrein van Leones. Op die manier creëren we zo min mogelijk overlast voor omwonenden en ronden we beide projecten rond dezelfde tijd af.

Met vragen kunt u bij verschillende personen terecht

Er zijn meerdere contactpersonen voor de herinrichting van De Peel. Ook op het terrein ziet u tijdens de werkzaamheden verschillende personen rondlopen. Een aantal van deze personen zijn uw eerste aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen over de werkzaamheden. U leest hier wie deze personen zijn, wat ze doen en u vindt hun contactgegevens.

Mark de Waal - Meewerkend voorman Willems Winssen BV

Mark is dagelijks op het werk aanwezig. Hij stuurt de mensen aan die buiten op het werk zijn en werkt zelf mee aan de uitvoering.

Mark is uw aanspreekpunt voor vragen over het dagelijkse werk of bij noodgevallen. Is hij niet op het werk? Neem dan contact met hem op via 0487 521 374 of info@willems-winssen.nl.

Rob Jansen - Toezichthouder R.J. Civiel

Heeft u tijdens de werkzaamheden technische of praktische vragen? Neem dan contact op met Rob Jansen. Spreek hem buiten even aan of neem contact met hem op via 06 5336 4499 of rob.jansen@rjciviel.nl.

Rob gaat de komende maanden aan de slag als toezichthouder. Dat betekent dat hij toezicht houdt op de werkzaamheden en zorgt dat de uitvoering van het project goed verloopt.

Pieter Loeffen - Uitvoerder/Projectleider Willems Winsen BV

Heeft u vragen over de planning van de werkzaamheden? Of is er een noodgeval? Dan is Pieter Loeffen uw aanspreekpunt. U bereikt hem via 0487 521 374 of pieter@willems-winssen.nl.

Pieter is uitvoerder en projectleider van het project namens de civiel technisch aannemer, Willems Winssen B.V. Hij draagt de leiding over de uit te voeren werkzaamheden en is ook regelmatig op het terrein te vinden.

Sil Kerkhof - Werkvoorbereider Willems Winssen BV

Sil kunt u benaderen voor project specifieke vragen en overige vragen over dit project. U bereikt hem via 0487 521 374 of sil@willems-winssen.nl.

Sil Kerkhof is namens Willems Winssen B.V. werkvoorbereider voor de herinrichting van De Peel. Hij zorgt vanuit kantoor voor de voorbereiding van het werk.

Willie van de Kamp - Senior projectleider gemeente West Maas en Waal

Projectleider Willie van de Kamp is vanuit de gemeente verantwoordelijk voor de herinrichting van De Peel. Hij is de eindverantwoordelijke voor de uitvoering van het project.

Vragen over de werkzaamheden stelt u in eerste instantie aan de contactpersonen die buiten bij de werkzaamheden aanwezig zijn. Kunnen zij u niet helpen? Dan nemen zij contact op met Willie om u verder te helpen.

Heeft u gevonden wat u zocht?