Logo West Maas en Waal

Herinrichting de Peel Beneden-Leeuwen

De Peel

'Samenspel van wonen, werken en sporten'

Beneden-Leeuwen heeft behoefte aan een centrale entree voor het sporten in Beneden-Leeuwen. Daarom wordt De Peel in Beneden-Leeuwen heringericht. Het aangrenzende deel van het Zijveld wordt meegenomen in dit project. 

Stand van zaken 2019

Er is een vraag gerezen over de directe omgeving van de Peel. Hier is onderzoek voor nodig. Door dit onderzoek ontstaat vertraging in onze planning.
We verwachten dat er in het eerste kwartaal van 2019 meer duidelijkheid is. Op 9 mei gaan we naar de raad om geld te vragen voor de herinrichting. Tegen die tijd brengen we de omwonenden weer op de hoogte van hoe we verder gaan.

Het voorlopig definitief ontwerp

In december is de laatste bijeenkomst geweest. Alle gemaakte opmerkingen en aanvullingen zijn genoteerd. Hiermee hebben we verschillende aanpassingen gemaakt aan het ontwerp. U had de mogelijkheid om op dit aangepast ontwerp te reageren via een reactieformulier.
Het ontwerp (voorlopig definitief ontwerp) staat bij de downloads.

Bewonersavonden

Wij vinden de mening van onze inwoners en verenigingen belangrijk. Daarom was op 25 september een eerste bewonersavond.
Tijdens deze avond is er een presentatie gegeven en hebben bewoners en verenigingen hun ideeën laten horen.

Een extern bureau heeft alle ideeën, wensen en kansen verwerkt in een schetsontwerp. Dit schetsontwerp is tijdens een tweede bewonersavond op 18 december gepresenteerd. Bij de downloads staan alle tekeningen (schetsontwerp) en presentaties van deze avond.

Dringende vragen?

Neem dan contact op met de heer Willie van de Kamp via wvdkamp@westmaasenwaal.nl of 0487 599 485. 

Heeft u gevonden wat u zocht?

Heeft u gevonden wat u zocht?