Bent u benieuwd hoe u het beste energie kunt besparen aan uw eigen woning? Vraag dan nu een energiescan aan! Wij dragen bij in de kosten. Dankzij de gemeentelijke bijdrage betaalt u in plaats van € 155,- slechts € 25,- voor een energiescan van uw woning op maat. In 2019 kunnen nog maar 6 inwoners gebruik maken van dit aanbod. 

Wat houdt zo’n scan in?

Tijdens deze scan loopt u samen met de energieadviseur door uw woning. De energieadviseur stelt u vragen, geeft uitleg en advies. Het doel is om de meest rendabele en passende energiebesparende maatregelen voor uw woning te inventariseren. U krijgt een mondeling advies, aangevuld met een korte rapportage. Hierin staan onder meer de 4 belangrijkste actiepunten. En links naar internetsites waar u goede, onafhankelijke informatie vindt.

De eigen bijdrage voor deze scan is € 25,00.

Zo maakt u een afspraak


Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met: Laurette Bulkens, energieadviseur, 06 2549 4276 of mail naar info@letteadvies.nl.

Heeft u geen behoefte aan een energiescan maar wel interesse in energiebesparing? Neem dan contact op met het regionale energieloket Het Nieuwe Wonen Rivierenland.

Heeft u gevonden wat u zocht?