Het invullen van een persoonlijk woondossier levert je veel inzichten en praktische tips op over energiezuinig wonen. Specifiek voor jouw woning en jouw situatie.

In jouw persoonlijke woondossier staan al jouw relevante woning-, energie- en gedragsgegevens. Deze vul je zelf in. Op basis van de gegevens die jij invult, krijg je een actieplan op maat voor het verduurzamen van jouw huis.

Je eigen actieplan

Het dossier geeft je inzicht in wat de maatregelen kosten en wat ze je opleveren. Maar geeft ook inzicht in wat voor jou een handig en natuurlijk moment kan zijn om iets groots aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan glasisolatie of kozijnen vervangen. Je krijgt een meerjarenplan met zowel energiebesparende maatregelen als onderhoudsplannen. Erg handig om er van tijd tot tijd weer eens bij te pakken.

Gratis bezoek van energiecoach

Bovendien is een (deels) ingevuld persoonlijk woondossier een goede basis voor het gratis bezoek van een energiecoach. Ben je geïnteresseerd in een energiecoach bezoek? Neem contact op met het energieloket via westmaasenwaal@energieloketrivierenland.nl of bel met 0345 504 012.

Wacht niet langer en vul ‘m in!

Het invullen van je persoonlijk woondossier is gratis! Vul ‘m nu in en ontvang een voucher van €50,-!

Vul je woondossier in