Drost Onderdelen uit Kesteren koopt kavel bedrijventerrein Lageweg Dreumel

Dit item is verlopen op 26-09-2018.

Bedrijventerrein Lageweg in Dreumel begint steeds meer vorm te krijgen. We mogen weer een nieuwe ondernemer verwelkomen. De vierde kavel is vorige week officieel verkocht, alle overige kavels zijn onder optie. 

Drost Onderdelen uit Kesteren heeft een kavel van 2.124 m² aan de Van Heemstraweg gekocht op het nieuwe bedrijventerrein Lageweg. Een mooi bedrijf gespecialiseerd in gebruikte Peugeot onderdelen. Het afgelopen jaar hebben maar liefst drie ondernemers een kavel gekocht op het bedrijventerrein in Dreumel: Timmer- en onderhoudsbedrijf Rademakers, Van Wijk Bouw, RR Trappen en nu ook Drost Onderdelen. De twee broers zijn erg enthousiast om zich in Dreumel te gaan vestigen. Wie weet welke mooie samenwerkingen er met lokale ondernemers nog zullen gaan komen.

Wethouder Sander Bos: ‘’Wij heten de broers Drost van harte welkom in het Land van Maas en Waal en zijn trots dat zij zich in onze gemeente vestigen. Wij wensen hen veel succes in deze mooie werkomgeving waarin het ondernemerschap centraal staat.”

Momenteel zijn er vier kavels verkocht op het bedrijventerrein Lageweg in Dreumel. Heeft u interesse? Wees er dan snel bij want op enkele kavels zijn al opties genomen. U kunt contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris, J. (Jaimy) Hattu via T: (0487) 599 549 of E: jhattu@westmaasenwaal.nl

Top