Winnaars fotowedstrijd

Dit item is verlopen op 05-06-2018.

Afgelopen jaar  is er voor de derde keer een fotowedstrijd uitgeschreven voor de gemeentegids. De winnende foto’s staan op de voorkant van onze gemeentegids. 

De overige inzendingen hebben een plekje in de gemeentegids gekregen. Naast de papieren gemeentegids is er ook een digitale gemeentegids en een gemeente-app.

De vraag aan onze inwoners was om foto´s in te sturen die in onze gemeente zijn gemaakt. Met als thema: Actief in West Maas en Waal.
We hebben 41 foto´s gekregen. Met een vijfkoppige jury hebben we de foto´s beoordeeld op originaliteit, kwaliteit, sfeer en of aan de opdracht voldaan was.

De drie winnende foto’s zijn beloond met een plaats op de voorkant van de gemeentegids en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats). Dit prijzengeld is beschikbaar gesteld door Akse Media, de uitgever van de gids.

De prijswinnaars zijn:

1ste Prijs          Toon van Zon uit Dreumel
De foto is genomen vanaf de prins Willem Alexanderbrug.
Oordeel jury: een sfeervolle foto. Een tafereel zoals die vaak te zien is in de zomer. Mensen actief op de dijk.

2de Prijs           Erico Schiks uit Beneden-Leeuwen
Op de foto staan wielrenners die meedoen aan de wielerwedstrijd van Dijkensport.nl in Beneden-Leeuwen
Oordeel jury: een kwalitatief uitstekende foto. Een prachtig evenement dat actief in beeld is gebracht. Met zeer herkenbaar de prins Willem Alexanderbrug.

3de Prijs           Chris Veenendaal uit Alphen 
Op de foto staan de voetbalmini’s van Aquila-Avios.
Oordeel jury: een kleurrijke foto waarop de jongste jeugd actief bezig is. Herkenbaar op de achtergrond de kerk in Dreumel.

Alle prijswinnaars hebben hun foto en een cadeaubon gekregen. De nieuwe gemeentegids ligt voor de zomer bij al onze inwoners in de brievenbus.

Top