Webarchief

Webarchief

De website wordt sinds 14 september 2015 dagelijks gearchiveerd. Bent u op zoek naar een pagina die op de website heeft gestaan maar er nu niet meer op staat? Ga dan naar het webarchief.  Wilt u iets opzoeken in het archief na 11 april 2017 dan kunt u dat doen via een nieuw webarchief.

Op het webarchief komt u op de gearchiveerde website. De website is volledig doorklikbaar met alle informatie, afbeeldingen en documenten. Alleen de functie zoeken via de zoekbalk werkt niet. Wilt u in het archief zoeken, dan kan dat op twee manieren:

  1. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een datum aanklikken en zo terug naar de website van een bepaalde dag in het verleden.
  2. Of u zoekt op een bepaald trefwoord in de grijze balk. U krijgt dan een overzicht van de pagina’s waarop dat trefwoord heeft gestaan. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Wanneer u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.

Regionaal Archief

Het Regionaal Archief Nijmegen beheert de archieven van de voorgangers van de gemeente West Maas en Waal (tot en met 1983) 
De huidige gemeente West Maas en Waal is in 1984 ontstaan door de samenvoeging van Appeltern, Dreumel en Wamel, tot 1985 onder de naam Wamel. West Maas en Waal omvat de volgende plaatsen: Appeltern, Altforst, Alphen, Maasbommel, Wamel, Dreumel en Leeuwen. 

Top