Bereikbaarheid

Beneden-Leeuwen ligt in het Gelders Rivierengebied in het Land van Maas en Waal. Via de N322 is er een prima verbinding met de A15, A50 en A73.

Met eigen vervoer

  • A50 of A73 afslag Druten en dan de N322 richting Leeuwen volgen.
  • A15 afslagnr. 34 (Leeuwen) en dan de N323 en N322 richting Leeuwen volgen.

Met openbaar vervoer

  • Vanaf de NS-stations Nijmegen en Tiel lijndiensten van Arriva (info 0900-9292) of Regiotaxi Gelderland (info 0900-0276).
  • In West Maas en Waal rijdt de Buurtbus "Maas en Waal Express". De route van deze bus is: Beneden-Leeuwen – Altforst – Appeltern – Maasbommel – Alphen – Dreumel. Voor de vertrektijden verwijzen wij u naar de speciale buurtbusdienstregeling.
  • Tevens kan gebruik worden gemaakt van de Regiotaxi Gelderland. Deze vervoersvoorziening is een aanvulling op de reeds bestaande mogelijkheden. De Regiotaxi rijdt alleen als er gebeld wordt en brengt u in de regio van deur tot deur. 
  • Algemene reisinformatie openbaar vervoer: 9292.nl.

Voetveer Tiel - Wamel v.v.

Kijk voor actuele informatie over de dienstregeling op de website van de gemeente Tiel.

Veerpont Stichting Maasveren

Stichting de Maasveren verzorgt met haar vijf veren de dagelijkse verbinding tussen Noord-Brabant en Gelderland, het Land van Maas en Waal. De dienstregeling is te vinden op de website van maasveren.nl.

Pontje Ham

Dit pontje vaart sinds 1993 tussen de Loswal in Maasbommel en het Langeland in het recreatiegebied De Gouden Ham. Uit®waarde verzorgt het pontje in samenwerking met de gemeente West Maas en Waal en de ondernemers van de Gouden Ham.

Top