Exposeren in het gemeentehuis

Bent u (oud) inwoner van West Maas en Waal, of heeft u binding met onze gemeente? Dan kunt u uw kunstwerken tentoonstellen aan bezoekers van het gemeentehuis. Het college stelt de centrale hal (beneden) van het gemeentehuis hiervoor beschikbaar. Bij binnenkomst ziet iedere bezoeker direct uw kunstwerken.

Iedere drie maanden wordt er een nieuwe expositie ingericht. Heeft u belangstelling, dan kunt u contact opnemen met Trudy Boerakker E tboerakker@westmaasenwaal.nl van het Team Maatschappelijke Ontwikkeling.

Expositie Anita Link-Schuyer    

Spelen met kleuren, materialen en vormen neemt een groot deel van het leven van Anita in. Zij werkt ook vaak in series. “Introspectie” is hiervan een voorbeeld. Doekjes van 30x30 cm samengevoegd tot een kleuren- en lijnenspel waarbij je kunt mijmeren en telkens wat anders ziet. Elk werkje staat op zich, echter in de massa krijgt het een andere invulling.

Op haar website www.anitalinkschuyer.nl vindt u, behalve haar contactgegevens, onder de kop portfolio “Panorama-Fotografie,” een impressie van ca. 240 doekjes uit de collectie.

Anita wenst u veel kijkplezier zowel op de expositie als op de website.

U bent van harte welkom

Tot eind september is de expositie van Anita Link-Schuyer te zien in het gemeentehuis van West Maas en Waal, Dijkstraat 11 te Beneden-Leeuwen. Op maandag tussen 8.30 uur - 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 uur - 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 uur - 13.00 uur.

Top