Exposeren in het gemeentehuis

Bent u (oud) inwoner van West Maas en Waal, of heeft u binding met onze gemeente? Dan kunt u uw kunstwerken tentoonstellen aan bezoekers van het gemeentehuis. Het college stelt de centrale hal (beneden) van het gemeentehuis hiervoor beschikbaar. Bij binnenkomst ziet iedere bezoeker direct uw kunstwerken.

Iedere drie maanden wordt er een nieuwe expositie ingericht. Heeft u belangstelling, dan kunt u contact opnemen met Trudy Boerakker E tboerakker@westmaasenwaal.nl van het Team Maatschappelijke Ontwikkeling.

Expositie Hannie Kersjes

In de maanden januari, februari en maart  exposeert Hannie Kersjes  haar schilderijen in het gemeentehuis in Beneden-Leeuwen.
De grootste passie van Hannie is schilderen met olie, acryl of aquarel, waarbij acryl haar voorkeur heeft. Zij is een echte autodidact (self made) en heeft zich op een geheel eigen wijze verschillende schildertechnieken aan geleerd.

Haar schilderijen zijn veelal figuratief waarbij realisme als basis dient. De natuur is haar grootste inspiratiebron. Het werk wordt gekenschetst door veelzijdigheid.

Indien gewenst kan er ook op opdrachtbasis worden geschilderd, waarbij het portretteren en bloemschilderen tot haar favoriete bezigheden behoort. Regelmatig komt u haar (met haar dochter) op exposities tegen. Hannie is genomineerd geweest voor de Kunstprijs van Maas en Waal.

U bent van harte welkom

Tot eind maart  is de expositie van Hannie Kersjes te zien in het gemeentehuis.
Op maandag tussen 8.30 uur - 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 uur - 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 uur - 13.00 uur.

Top