Gemeentegids

Elk jaar wordt huis aan huis de gemeentegids van de gemeente West Maas en Waal verspreid. U vindt in deze gids niet alleen algemene informatie over de gemeente, maar ook de adressen en telefoonnummers van belangrijke instellingen, verenigingen en stichtingen. Dit deel met adressen is ook digitaal beschikbaar.

Gemeentegids aanvragen

Iedere inwoner van de gemeente West Maas en Waal krijgt de gemeentegids thuis gestuurd. Mocht u de gids niet hebben gekregen of zijn kwijtgeraakt dan kunt u deze afhalen bij het Klant Contact Centrum of  aanvragen via info@westmaasenwaal.nl.

Digitale gemeentegids

U kunt de gegevens van alle lokale en regionale instellingen, verenigingen en stichtingen vinden in de digitale gemeentegids. Bij ieder adres kunt u een plattegrond oproepen of een route laten berekenen. De digitale gemeentegids is via deze website te raadplegen.

Aanmelden en wijzigingen doorgeven

Vertegenwoordigt u een instelling of vereniging die in de gemeentegids staat vermeld, dan krijgt u elk jaar een wijzigingsformulier thuisgestuurd. U kunt uw gegevens ook al eerder wijzigen zodat uw organisatie goed op deze website wordt vermeld.

Wilt u ook vermeld worden in de digitale gemeentegids? Of uw vermelding wijzigen of verwijderen? Neem dan contact op met Akse Media via het telefoonnummers (0223) 668 877 of stuur een e-mail naar redactie@aksemedia.nl

Top