Aan de Kerkstraat in Maasbommel komt een Multifunctionele Accommodatie (MFA).  Er is een tijdelijke bouwweg aangelegd naar het MFA. Deze wordt te zijner tijd vervangen door een nieuwe weg.

MFA

Op initiatief van én samen met de inwoners van Maasbommel bouwen we een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA): MFA Het Hanzehuys. Het nieuwe MFA vervangt het oude “versleten” dorpshuis de Hanze. 

Aan de bestaande gymzaal wordt een dorpshuis gebouwd met multifunctionele ruimten. Aan de gymzaal zit de peuterspeelzaal vast. Deze wordt een onderdeel van het nieuwe dorpshuis. In de buitenruimte komt een terras en parkeergelegenheid. 

MFA Het Hanzehuys wordt geëxploiteerd door vrijwilligers. Door de ligging centraal tussen de onderwijs- en sportvoorzieningen wordt het nieuwe MFA een centrum- trefpuntfunctie voor Maasbommel.

De opening van het MFA het Hanzehuys is in mei 2019.

Bouwweg (tijdelijk) en nieuwe weg

De bouwer van de MFA gebruikt een tijdelijke bouwweg tegenover Kerkstraat 46-48. De tekening met de locatie van deze weg staat bij de downloads.

Begin april leggen we een nieuwe weg aan naar het MFA. Deze weg sluiten we aan op de Kerkstraat. Om dit te kunnen doen, sluiten we de Kerkstraat gedurende een paar weken af voor doorgaand verkeer. Half maart informeren wij de omwonenden hierover met een brief.

Woningen

Op deze locatie heeft Woonstichting De Kernen woningen gepland. Met vragen hierover kunt u bij De Kernen terecht.

Voortgang

Op de Facebookpagina van MFA Het Hanzehuys is de bouw te volgen. 

Vragen?

Wilt u meer weten over de bouw van Het Hanzehuys? Neem dan contact op met Jelrik Geurtz via 14 0487 of jgeurtz@westmaasenwaal.nl.

Wilt u iets weten over de werkzaamheden aan de weg? Neem dan contact op met Johan van Rhijn via 06 5312 2993, 14 0487 of jvrhijn@westmaasenwaal.nl.

Te downloaden bestanden:

Heeft u gevonden wat u zocht?