In een deel van de Florastraat, Kortestraat en ‘het pleintje’ in Boven-Leeuwen moeten we op korte termijn verschillende (onderhouds)werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan de trottoirs, het asfalt en de riolering. We grijpen deze mogelijkheid aan om ook andere werkzaamheden aan te pakken en de straten opnieuw in te richten.

Het gebied

Op de afbeelding ziet u het welke delen we opnieuw inrichten.

 

Afbeelding gebied plan florastraat

Bewonersavond

Samen met de aanwonenden willen wij een mooi ontwerp voor dit gebied maken. Daarom was er op 21 mei 2019 een bewonersavond in het Kulturhus D’n Dulper in Boven-Leeuwen. 

De presentatie van de avond en de schets waarop u kon reageren vindt u bij de downloads.

Het voorontwerp

Dit is gemaakt zoveel mogelijk rekening houdend met de reacties van de bewoners van de avond in mei 2019. Wat we met uw reacties hebben gedaan staat in de reactienota. Ook hebben we voor u een overzicht van grootste veranderingen in het ontwerp gemaakt.

Door de coronamaatregelen was een 2e bewonersavond niet mogelijk. Daarom had u de mogelijkheid om schriftelijk en/of telefonisch te reageren op het voorontwerp. De tekening van het voorontwerp, sfeerimpressies en andere informatie vindt u bij de downloads.

 

De hoofdlijnen van het ontwerp staan vast, maar op detailniveau waren er nog aanpassingen mogelijk. Daarom kon u laten weten wat u van het ontwerp vond en of u nog suggesties had voor aanpassingen op detailniveau, zoals in plantkeuze of verlichting. Voor de verlichting in de Kortestraat had u keuze uit 2 typen. Uw voorkeur heeft u kunnen aangeven.

De volgende stap

De aanwonenden van dit project hebben een brief van ons gekregen. Het ontwerp vindt u bij de te downloaden bestanden. We verwachten dat we in de loop van volgend jaar zover zijn dat we aan de slag gaan met de uitvoering van dit plan. Tegen die tijd krijgt u meer informatie hierover van ons. 

Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met onze projectleider Frans-Jan Van Gogh van adviesbureau Sweco, via fransjan.vangogh@sweco.nl. U kunt hem ook bellen op 06 5135 8471.

Heeft u gevonden wat u zocht?