In een deel van de Florastraat, Kortestraat en ‘het pleintje’ in Boven-Leeuwen gaan we verschillende (onderhouds)werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan de trottoirs, het asfalt en de riolering. Door het combineren van werkzaamheden richten we de straat opnieuw in.

Het gebied

Dit project beperkt zich tot:

  • Kortestraat
  • Plein
  • Florastraat, het deel dat ligt tussen de Bernardstraat en Vogelenzang

Het definitief ontwerp is klaar

Samen met de aanwonenden is een ontwerp gemaakt. Dit vindt u bij de te downloaden bestanden. Daarop ziet u hoe de straat er uit komt te zien en wat wij gaan doen.

We hebben een aannemer

In september 2021 hebben wij met aannemer Van Venrooij afgesproken dat zij het werk mogen uitvoeren. Deze aannemer werkt al ruim 40 jaar in onze gemeente en is dus geen onbekende. 

In 2022 gaan we aan de slag

Bouwmaterialen zijn op dit moment heel schaars. Wij hebben bericht gekregen dat de bouwmaterialen voor dit project eind februari 2022 geleverd worden. Daardoor starten wij pas vanaf maart 2022 met de werkzaamheden. Dit is na carnaval. 
Wij werken in fasen en verwachten tot begin juli bezig te zijn. Aanwonenden krijgen tijdig bericht via de aannemer hoe we gaan werken. 

Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met onze directievoerder Frans-Jan Van Gogh van adviesbureau Sweco, via fransjan.vangogh@sweco.nl. U kunt hem ook bellen op 06 5135 8471.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met onze directievoerder Frans-Jan Van Gogh van adviesbureau Sweco, via fransjan.vangogh@sweco.nl. U kunt hem ook bellen op 06 5135 8471.

 

Heeft u gevonden wat u zocht?