In een deel van de Florastraat, Kortestraat en ‘het pleintje’ in Boven-Leeuwen gaan we verschillende (onderhouds)werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan de trottoirs, het asfalt en de riolering. Door het combineren van werkzaamheden richten we de straat opnieuw in.

Het gebied

Dit project beperkt zich tot:

  • Kortestraat
  • Plein
  • Florastraat, het deel dat ligt tussen de Bernardstraat en Vogelenzang

Het definitief ontwerp is klaar

Samen met de aanwonenden is een ontwerp gemaakt. Dit vindt u bij de te downloaden bestanden. Daarop ziet u hoe de straat er uit komt te zien en wat wij gaan doen.
Met het groenplan zijn wij nog bezig. Zo snel we hiermee klaar zijn, informeren wij u hierover. We verwachten dat dit in juni is. Pas in het najaar gaan we het groen aanplanten. 

We zijn bijna klaar met de werkzaamheden

Het werk aan de Kortestraat en Florastraat is zo goed als klaar.
We moeten nog een paar kleine dingen oplossen. Dit doen we vóór de bouwvak.

De groenstroken hebben we ingezaaid. Helaas was het veel te droog en vervolgens kwam er een hoosbui overheen. Daarom is het resultaat tot nu toe niet zoals we verwachtten. We gaan dit nog herstellen.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over de uitvoering van het werk? Neem dan contact op met onze toezichthouder Rob Jansen via 06 5336 4499.   
Heeft u ander vragen over dit project? Neem dan contact op met Frans-Jan van Gogh via fransjan.vangogh@sweco.nl of via 06 5135 8471.

Heeft u gevonden wat u zocht?