Heeft u plannen om een woning te bouwen?

U kunt uw plan bij ons inleveren. We verwachten dat wij vanaf 1 oktober 2021 uw plan kunnen toetsen. We toetsen uw plan op basis van een helder overzicht van kwaliteitsaspecten.
Deze vindt u in het toetsingskader woningbouw.

Geen einddatum

Er is deze keer geen einddatum. Verzoeken kunt u doorlopend indienen. Wij toetsen de plannen, naar verwachting, vanaf 1 oktober 2021. De kosten voor het indienen zijn €2.047,00 (2021). Deze betaalt u voordat we uw verzoek in behandeling nemen. Wij raden u daarom een adviesgesprek vooraf aan. U kunt dan uw plan en de haalbaarheid daarvan met ons bespreken. Helaas kan dit gesprek nu niet fysiek plaatsvinden. Maar we kunnen wel een belafspraak maken of videobellen (via Teams).

Vragen of een adviesgesprek?

Neem contact op via 14 0487 met Marian Baars of Toine van der Wielen van het team Wonen en Milieu. U kunt ook mailen naar info@westmaasenwaal.nl.

Handige informatie

Denkt u erover een plan in te dienen? Wij toetsen uw plan op een aantal kwaliteitseisen. Deze eisen staan in het toetsingskader woningbouw.

Daarnaast toetsen wij uw plan op:

Wilt u een plan indienen?

U kunt altijd een plan indienen. 
Zorg dat alles is ingevuld en dat u alle bijlagen toevoegt. Anders kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen.

Aanvragen toetsingskader woningbouw printen

Aanvragen toetsingskader woningbouw digitaal (DigiD nodig)

Aanvragen toetsingskader woningbouw bedrijven (eHerkenning nodig)

Heeft u gevonden wat u zocht?