Laat u in één uur bijpraten over energiezuinig wonen

Hoe maak ik mijn huis energiezuinig? Zijn hier subsidies voor? Waar kan ik terecht voor goed advies? Zijn dit herkenbare vragen voor u? Schrijf u dan in voor het online energiecafé en laat u bijpraten! Samen met Energieloket West Maas en Waal organiseren we deze online informatiebijeenkomst voor huiseigenaren in onze gemeente.

Verduurzamen? U staat er niet alleen voor!

Volgens wethouder Ton de Vree is het volgen van dit energiecafé een goede stap om je te oriënteren op het energiezuinig maken van je huis: ”We weten dat veel inwoners vragen hebben over energiezuiniger wonen. Het is belangrijk dat mensen weten dat ze er niet alleen voor staan. Inwoners kunnen zich zo gemakkelijk vanaf de bank laten informeren. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.”

Praktische info waar u meteen mee aan de slag kunt

Tijdens het online energiecafé krijgt u informatie over kleine en grote maatregelen om energie te besparen. Denk bijvoorbeeld aan isoleren of zelf energie opwekken door zonnepanelen. Daarnaast krijgt u informatie hoe het energieloket u daarbij kan helpen. Kortom: veel praktische informatie waar u meteen iets aan heeft.

Laat u bijpraten en meld u aan!

U bent van harte welkom bij één van de online energiecafés op:

  • woensdag 28 oktober van 19.30 tot 20.30 uur: aanmeldlink
  • maandag 2 november van 19.30 tot 20.30 uur: aanmeldlink

Na aanmelden krijgt u een bevestiging met inlogcode.

Het plan was om per dorp een energiecafé te organiseren in de MFA’s of dorpshuizen. Helaas is dat met de huidige corona situatie niet meer wenselijk. Daarom kiezen we nu voor een online bijeenkomst. Misschien minder gezellig, maar zeker niet minder interessant! Als het weer veilig en verantwoord is, kijken we naar nieuwe mogelijkheden.