De Valksestraat en Middendam in Alphen worden opnieuw ingericht. In september starten we met de werkzaamheden aan de Valksestraat en de Middendam.

Uitvoering

De definitieve tekeningen voor de uitvoering zijn gereed. Deze vindt u onderaan deze pagina bij ‘te downloaden bestanden’. Tijdens de informatieavond op 2 september gaven we een toelichting op de geplande werkzaamheden en de planning van het project. De werkzaamheden starten eind september. We verwachten de werkzaamheden eind januari 2021 af te ronden. Onderaan deze pagina vindt u een tekening van het projectgebied. Hierop geven we aan in welke fasen we aan de slag gaan.

Groenplan

Het groenplan voor de Valksestraat en Middendam is gereed. In het groenplan staat welke bomen en planten op welke plekken worden geplant. U vindt het groenplan onderaan deze pagina. Het groenplan is daarnaast geprint en in groot formaat te bekijken in de bouwkeet op het bouwterrein. Wilt u dit plan bekijken? Neem dan contact op met toezichthouder Rob Jansen.

Heeft u vragen en of opmerkingen over het plan?
Laat het ons uiterlijk zondag 18 oktober weten. Dit doet u door een mail te sturen naar Willie van de Kamp op wvdkamp@westmaasenwaal.nl.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de uitvoering van dit project? Neem dan contact op met toezichthouder Rob Jansen via rob.jansen@sweco.nl of 06-53364499.

Heeft u gevonden wat u zocht?