Benieuwd wat zonnepanelen op uw dak opleveren? Met de campagne ‘Verzilver uw dak’ ondersteunt de provincie u bij de eerste stappen om zonnepanelen op uw bedrijfsdak te krijgen. 

Zonnepanelen op grote daken zijn een slimme keuze. Een dak ligt er meestal maar ongebruikt bij en het aanbrengen van zonnepanelen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zonnepanelen zijn financieel aantrekkelijk, dragen bij aan de waardevermeerdering van uw bedrijfspand en leveren een belangrijke bijdrage aan duurzaamheidsambities van gemeente West Maas en Waal.

Doe mee en verzilver uw dak!

Bent u ondernemer en heeft u een bedrijfspand met een ‘leeg’ dak van minstens 1.000 vierkante meter? Verzilver dan uw dak met deze actie. U krijgt inzicht in de mogelijkheden en opbrengsten voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak. Namens de provincie onderzoekt adviesbureau Over Morgen gratis en vrijblijvend uw mogelijkheden. Inmiddels zijn in de regio’s Arnhem-Nijmegen en Rivierenland al 36 subsidieaanvragen gedaan voor ‘Verzilver uw dak’. Is uw businesscase interessant, dan kan Over Morgen ook voor u SDE+ subsidie aanvragen. 

Verzilver uw dak

Vraag gratis en vrijblijvend een dakscan aan

Over Morgen berekent hoeveel panelen u op uw dak kwijt kunt, legt de verschillende businesscases aan u voor en vraagt subsidie voor u aan. Na toekenning van de subsidie kunt u zelf aan de slag met de realisatie van zonnepanelen. Benieuwd hoe dit werkt? We leggen het uit in een video

Vraag een persoonlijke dakscan aan

Vragen? Mail dan naar verzilveruwdak@overmorgen.nl.


 

Heeft u gevonden wat u zocht?