Logo Ixta Noa

Ontmoetingen met gelijkgestemden in een veilige omgeving

Heeft u behoefte aan sociale contacten of lotgenotencontact? De inloop in Beneden-Leeuwen is bedoeld voor mensen die te maken hebben met psychische onbalans. Die op zoek zijn naar een veilige plek om elkaar te ontmoeten. 
Het kan helpend zijn om onder de mensen te zijn, onder het genot van een kop koffie en gezelligheid. 
Er is ruimte om jezelf te zijn. Je kunt verhalen delen over wat je zoal bezighoudt in het dagelijks leven. En herkenning vinden bij lotgenoten. Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf wat je wel en niet wilt delen. Er zijn twee ervaringsdeskundigen aanwezig. Zij zijn er voor jou en begeleiden de inloop.

Doe mee met activiteiten en bijeenkomsten

We organiseren regelmatig activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld een spel zijn, een themagesprek of een creatieve bezigheid. Er is altijd ruimte voor eigen ideeën. Dus denk gerust mee. De activiteiten zijn laagdrempelig. Ook hier mag je zelf beslissen of je meedoet. Je bent sowieso welkom!

Deelnemen is gratis en kan zonder verwijzing

Om deel te nemen heb je geen verwijzing nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt vrijblijvend binnenwandelen gedurende de openingstijden van de inloop. Je mag jezelf ook aanmelden. Stuur dan een mailtje naar: info@ixtanoa.nl

Over Ixta Noa

Onze slogan is ‘Ixta Noa verandert jezelf’. Wij begeleiden je in het ontdekken en gebruik maken van je eigen mogelijkheden. Wat is je eigen kracht? En hoe spreek je die aan? Onze vrijwilligers en medewerkers weten uit eigen ervaring hoe het is. En wat helpt om stappen te ondernemen richting herstel.

Ixta Noa is een landelijke organisatie die zich inzet voor mensen die te maken hebben met een psychische onbalans. Veroorzaakt door bijvoorbeeld emoties, eenzaamheid, of een psychische stoornis. Wij werken met ervaringsdeskundigen: mensen zoals jij en ik. Die jouw gevoelens, twijfels en emoties herkennen. Een luisterend oor en ervaring met herstel kunnen soms het verschil maken.

Wanneer kun je bij Ixta Noa terecht?

We zijn vanaf 6 september elke woensdag van 9.30 tot 13.00 uur in Museum Tweestromenland.

Locatie

Museumcafé Museum Tweestromenland
Pastoor Zijlmansstraat 3
6658 EE Beneden-Leeuwen

Bel of mail ons gerust als je vragen hebt

Bel met telefoonnummer 024 6793 782. Of mail naar: info@ixtanoa.nl. Of kijk de website van Ixta Noa(externe link).

Heeft u gevonden wat u zocht?