De gemeente West Maas en Waal werkt hard aan het toegankelijk maken en houden van haar online informatie en dienstverlening.

Wat is toegankelijkheid

Toegankelijkheid betekent: de website toegankelijk maken voor iedereen, inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Toegang tot het internet is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het gaat niet om toegang tot het internet, maar om bruikbaarheid van de aangeboden diensten en informatie door mensen met een beperking. Denk aan ouderen met een verminderd gezichtsvermogen, blinden, slechtzienden maar ook bijvoorbeeld doven en slechthorenden en mensen met beperkte handfunctie of bijvoorbeeld beperkte leesvaardigheid.

  Toegankelijkheid www.westmaasenwaal.nl

  De website van onze gemeente voldoet gedeeltelijk aan de Wet digitale toegankelijkheid(externe link). U leest hierover in de toegankelijkheidsverklaring van de gemeente West Maas en Waal(externe link). Het onderzoek is gedaan op 26 maart 2020.

  Deze toegankelijkheidsverklaring beschrijft de toegankelijkheid van de websites

  Status toegankelijkheidslabel van Gemeente West Maas Maas en Waal. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

  Toegankelijkheid mijn-melding

  De website om meldingen over de openbare ruimte door te geven voldoet niet aan de Wet digitale toegankelijkheid(externe link). U leest hierover in de toegankelijkheidsverklaring van de gemeente West Maas en Waal(externe link).

  Status toegankelijkheidslabel van Gemeente West Maas en Waal mijn-melding.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

  Toegankelijkheid Raadsinformatie gemeente West Maas en Waal.

  De website om meldingen over de openbare ruimte door te geven voldoet niet aan de Wet digitale toegankelijkheid(externe link). U leest hierover in de toegankelijkheidsverklaring van de gemeente West Maas en Waal(externe link).

  Status toegankelijkheidslabel van Raadsinformatie gemeente West Maas en Waal . Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

  Contact en feedback

  Heeft u moeite met het gebruik van de website? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid?
  Geef uw vraag of opmerking aan ons door via het formulier melding toegankelijkheid website.

  Wat kunt u van ons verwachten:

  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst
  • Binnen 3 weken handelen wij uw verzoek af

  Bent u niet tevreden? Of hebben wij niet op tijd gereageerd? Dan kunt u een klacht indienen.

  Heeft u gevonden wat u zocht?