Wat is het?

  • In de gemeente West Maas en Waal verzorgt Avri de afvalinzameling.
  • Door uw afval te scheiden kunt u het milieu sparen. En heeft u minder restafval.
  • Ook zijn er in uw buurt aparte afvalcontainers voor glas, textiel en incontinentiemateriaal/babyluiers.

Wat moet ik doen?

  • Scheid uw afval zoveel mogelijk. Meer hierover leest u op afvalscheidenheelgewoon.nl.
  • Heeft u vragen over de manier van afval inzamelen? Neem dan contact op met Avri.

Extra informatie

Brengstation Maasbommel voor groen tuinafval (gratis)

Op 4 mei 2019 gaat het brengstation Maasbommel aan de Den Hoedweg weer open voor groen tuinafval. Als inwoner van West Maas en Waal kunt u hier gratis iedere zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur terecht met groen tuinafval. Het brengstation blijft open tot en met 26 oktober 2019. U kunt uw groen tuinafval ook naar de mini-milieustraat in Beneden-Leeuwen brengen. 

Mini-milieustraat voor allerlei soorten afval (gratis)

Naar de mini-milieustraat aan de Veesteeg in Beneden-Leeuwen mag u naast groen tuinafval ook gratis klein chemisch afval (tot maximaal 50 kilo per bezoek), asbest, wit- en bruingoed (alle huishoudelijke -, beeld- en geluidsapparatuur) brengen. De mini-milieustraat is elke zaterdag open van 9.00-15.00 uur.
Voor asbest geldt: tot 2 m2 gratis zonder sloopmelding, tot 35 m2 met sloopmelding. Meer informatie over de voorwaarden bij het aanbieden staat op de website van Avri. De mini-milieustraat is alleen toegankelijk voor inwoners uit West Maas en Waal.

Avri-milieustraten

Inwoners van West Maas en Waal zijn ook welkom op Avri-milieustraten in Tiel (bedrijvenpark Medel), Zaltbommel, Geldermalsen en Culemborg. Een belangrijk voordeel van deze milieustraten zijn de ruime openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur en zaterdag van 8.00 tot 15.30 uur. En  u kunt hier terecht met veel meer afvalsoorten.

Heeft u gevonden wat u zocht?