De bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente West Maas en Waal is het aanspreekpunt voor alle ondernemers in de gemeente en is op de hoogte van regels en bepalingen, waar een ondernemer zoal mee te maken krijgt.

Wat kan zij voor u betekenen?

Onze bedrijfscontactfunctionaris Jaimy Hattu is het gemeentelijk aanspreekpunt voor de ondernemers. Zij bezoekt met regelmaat ondernemers om samen te kijken naar eventuele plannen, wensen en problemen. Zij is dan ook de schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeente. Daarnaast onderhoudt Jaimy contacten met buurgemeenten en andere adviesinstanties op het gebied van economische zaken en recreatie en toerisme. Ook coördineert, begeleidt en bewaakt zij de vergunningenprocedures.

De bedrijfscontactfunctionaris kan niet altijd kant-en-klare oplossingen bieden voor problemen of knelpunten, maar helpt u graag verder naar een passende oplossing.

Bedrijfsbezoeken

Om de zes weken brengt het college van burgemeester en wethouders samen met de bedrijfscontactfunctionaris op eigen initiatief of op uitnodiging bezoeken aan bedrijven. Hiermee wordt de relatie met het bedrijfsleven versterkt. Daarnaast wordt door het persoonlijke contact met ondernemers, informatie verzameld. Dit kan leiden tot (nadere) beleidsontwikkeling op diverse terreinen.

Enkele bezochte bedrijven

  • Jachthaven Marina Hanzeland
  • Van Raaij groenvoorziening
  • Zorggroep Maas en Waal
  • KOK Milieuopslagsystemen
  • Perfect - Van Wamel BV
  • Wilma’s Place

Contact

Als u wilt weten of de bedrijfscontactfunctionaris iets voor uw bedrijf kan betekenen of wanneer u belangstelling heeft voor een bezoek aan uw bedrijf, kunt u contact opnemen met mevrouw Jaimy Hattu via jhattu@westmaasenwaal.nl. Een ondernemer kan verzekerd zijn van een vertrouwelijke behandeling als hij bij haar aanklopt.

Heeft u gevonden wat u zocht?