Wat is het?

Sinds 1 januari 2016 is Werkzaak Rivierenland de nieuwe organisatie op het gebied van werk en inkomen. Werkzaak Rivierenland is er dus ook voor u als inwoner van de gemeente West Maas en Waal.

Ontvangt u een bijstandsuitkering en wilt u vrijwilligerswerk doen? Dan moet u vooraf toestemming vragen aan Werkzaak Rivierenland. Uw vrijwilligerswerk mag een betaalde baan niet in de weg staan.

Wat moet ik doen?

U kunt terecht bij Werkzaak Rivierenland of de vrijwilligersvacaturebank. Zij kunnen verwijzen naar instellingen waar u goedgekeurd vrijwilligerswerk kunt doen.

U kunt ook zelf op zoek gaan. Als u vrijwilligerswerk hebt gevonden moet u contact opnemen met Werkzaak Rivierenland. Die bekijkt of de werkplek goedgekeurd kan worden.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Werkzaak Rivierenland. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen (088-9375000).

Hoe bereik ik Werkzaak Rivierenland

U bereikt Werkzaak Rivierenland op werkdagen op telefoonnummer 088-9375000. Heeft u een vraag voor uw inkomensconsulent? Dan belt u hem of haar rechtstreeks tijdens het telefonisch spreekuur.

Op de website van Werkzaak Rivierenland vindt u meer informatie.

Extra informatie

Meer informatie vindt u op de site van de vrijwilligerscentrale.

Heeft u gevonden wat u zocht?