Digi-Taalhuis West Maas en Waal

Het Digi-Taalhuis is bedoeld voor iedereen die het Nederlands beter willen leren lezen, schrijven en/of spreken. En voor iedereen die digitaal vaardiger willen worden. Iedereen met een taalvraag kan langs komen. Je kunt er informatie of advies krijgen over oefenen met een taalvrijwilliger, over taalcursussen of over programma's op de computer waarmee je zelf aan de slag kunt.

Digi-Taalhuis West Maas en Waal vind je in Bibliotheek Beneden-Leeuwen, die onderdeel is van de Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Rosmolen. Het adres is: Leliestraat 19, 6658 XN Beneden-Leeuwen

Als de bibliotheek geopend is, kun je op computers in het Digi-Taalhuis zelf oefenen met digitale programma's.

Op maandag van 10.45 tot 11.45 uur en op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur is taalhuisdocente Marianne Herckenrath aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Mobiel Digi-Taalhuis bij u in de buurt

Er is een ook mobiele vorm van het Digi-Taalhuis. Het Mobiel Digi-Taalhuis is een bus, met lesmaterialen, leesboeken met eenvoudige woorden, promotiemateriaal en laptops, om op locatie cursussen en informatie te geven. Zo kunnen meer kermen in de gemeente worden bereikt. De bus komt op gezette tijden bij de Bibliotheek Dreumel, wordt ingezet bij evenementen in de gemeente West Maas en Waal en kan geboekt worden door organisaties en instellingen.

Het Mobiel Digi-Taalhuis komt, als je wilt, met een bus bij jou in de buurt.
Wil je zelf een bijeenkomst organiseren en gebruik maken van het Mobiel Digi-Taalhuis? Dan kun je mailen naar taalhuis.westmaasenwaal@bibliotheekrivierenland.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?