Een energiecoach helpt de buren met energie besparen! 

We hebben maar liefst 8 energiecoaches in West Maas en Waal. Een energiecoach is een vrijwilliger die een opleiding heeft gevolgd bij Energieloket Rivierenland. Een energiecoach helpt je gratis en onafhankelijk bij het verkennen van de mogelijkheden voor energiebesparing van jouw huis.

Maak een afspraak met een energiecoach

Enorm gemotiveerd

Alle coaches zijn enorm gemotiveerd om hun dorpsgenoten te helpen. Energiecoach Els Vondervoort: “We moeten echt beter omgaan met de beschikbare energie op onze aarde en meer inzetten op wind-, water- of zonne-energie. En daar krijgt, vroeg of laat, iedereen mee te maken. Ik wil mijn buurtgenoten daar graag mee helpen en ze laten zien hoe je met simpele maatregelen al snel tot een lagere energierekening komt!”

Energieke vrijwilligers

Een energiecoach is een vrijwilliger die een opleiding heeft gevolgd bij Energieloket Rivierenland. Weet je niet hoe je het beste kunt bezuinigen? Een energiecoach kijkt mee en geeft praktische tips. Het is een goede eerste stap op weg naar energiezuiniger wonen. Heb je een complexere vraag? Dan kan het zijn dat er meer deskundig advies nodig. Het Energieloket adviseert je hierin. 

Afspraak maken

Woningeigenaren kunnen gratis een keukentafelgesprek aanvragen met één van de opgeleide energiecoaches. Online of bij je thuis. Een gesprek aanvragen gaat gemakkelijk via de website van het Energieloket(externe link). Het energieloket schat in of een energiecoach jou op weg kan helpen. Als het om een complexere vraag gaat adviseert het Energieloket je om een onafhankelijke energieadviseur in de arm te nemen. Ook die biedt het Energieloket aan.

Wethouder duurzaamheid Erik Peters samen met de 8 energiecoaches
Wethouder Erik Peters samen met de 8 energiecoaches

Heeft u gevonden wat u zocht?