Op maandag 8 augustus tekenden gemeente West Maas en Waal en DijkenSport.nl een nieuwe overeenkomst. Tot en met 2025 is de gemeente hoofdsponsor van dit regionale sportevenement.

Jaarlijks organiseert DijkenSport.nl in het eerste weekend van september hun meerdaags sportevenement. Tijdens dit evenement lopen de activiteiten uiteen van wandelen tot fietsen en van hardlopen tot me-moveren. Voor alle leeftijden is er wel iets wat aansluit, bijvoorbeeld een obstakelrun of het bourgondisch fruitwandelen. DijkenSport.nl heeft als doel om mensen te bewegen tot bewegen en hen ook te laten genieten van het prachtige dijkenlandschap. Namens gemeente West Maas en Waal tekende wethouder Ans Mol de nieuwe overeenkomst. 

Wethouder Ans Mol: “Wij zijn ontzettend blij met dit terugkerende evenement in onze gemeente. Een mooie kans om andere ons unieke gebied te laten zien en te genieten van het bourgondische leven. We wensen alle deelnemers veel succes en plezier.”

Het populaire evenement is op 2, 3 en 4 september. Via de website www.dijkensport.nl is het laatste nieuws over deze editie te volgen. Ook inschrijven voor alle activiteiten kan via de website.