Logo Land van Maas en Waal

Oproep leden klankbordgroep Land van Maas en Waal

Wie wil meedenken over marketing- en communicatieactiviteiten om het Land van Maas en Waal nog beter op de kaart te zetten? We zijn op zoek naar vertegenwoordigers van recreatieve organisaties in onze gemeente die deel willen nemen aan een klankbordgroep. Deze klankbordgroep gaat aan de slag met een concreet uitvoeringsplan. We brainstormen over verschillende thema’s. Samen gaan we op zoek naar nieuwe acties en arrangementen.

Vervolgplan vastgesteld

De klankbordgroep komt voort uit het vervolgplan voor de profilering van het Land van Maas en Waal van Bureau Toerisme. Het college van West Maas en Waal stelde dit plan onlangs vast. Het vervolgplan is onderaan deze pagina te downloaden. Het doel van het vervolgplan is dat er verder ingezoomd wordt op marketing- en communicatieactiviteiten. Denk daarbij aan het vergroten van bereik en het zichtbaarder maken van aanbod. En niet te vergeten het ontwikkelen van arrangementen en materialen. Dat gaan we met de klankbordgroep uitwerken. 

Een mooie promotie van het Land van Maas en Waal is overigens al te zien op een vrachtwagen van SAS Transport &Fruit. Deze vorm van promotie levert jarenlang reclame op met een groot landelijk en zelfs internationaal bereik. Lees meer hierover op de website van Stichting Bureau Toerisme

Meer informatie of aanmelden?

Voor het samenstellen van een goede en zo breed mogelijke klankbordgroep, willen we graag een vertegenwoordiging van iedere (recreatieve) branche. Wilt u meer informatie over de klankbordgroep of deelnemen? U kunt contact opnemen met Aline van Eijk via aveijk@westmaasenwaal.nl.

Te downloaden bestanden:

Heeft u gevonden wat u zocht?