We willen het centrum van Beneden-Leeuwen de komende jaren aantrekkelijker en leefbaarder maken. Dit doen we aan de hand van het project ‘Levendig Leeuwen’. Het project Levendig Leeuwen gaat over de herinrichting van de Zandstraat (vanaf de kruising met het Zijveld tot de kruising met de Dijkstraat), de Molenlaan, de Sportlaan, de Wielstraat en het evenemententerrein. Een afbeelding van het projectgebied vindt u bij ‘te downloaden bestanden’.

Veel input tijdens inloopavond maandag 27 januari

Tijdens een inloopavond 27 januari kon iedereen zijn of haar meningen, ideeën en wensen delen. We vroegen per deelgebied: 'Wat vindt u prettig aan de huidige inrichting? En wat kan er beter? Bijvoorbeeld op het gebied van groen, parkeren, de verkeersveiligheid of de algemene sfeer van de openbare ruimte. En hoe zouden we dat dan kunnen doen?' Met al deze input gaan wij samen met ontwerp- en adviesbureau IMOSS uit Apeldoorn aan de slag om een eerste ontwerp te maken. Uiteraard nodigen we dan iedereen weer uit voor een bewonersavond. Via deze pagina, onze gemeentepagina in de Maas&Waler en social media houden wij u op de hoogte. Omwonenden krijgen een persoonlijke brief. 

Inloopavond gemist? Vul dan het formulier in! 

Heeft u de inloopavond gemist? Ook uw mening horen we graag. Geef uw reacties aan ons door via het reactieformulier. Tot 2 februari 2020 kunt u dit formulier invullen.

In dit formulier kunt u aangeven wat u vindt van de huidige inrichting en wat er volgens u beter kan. Wat vindt u van de verkeerssituatie en -veiligheid? Is de ruimte overzichtelijk voor de automobilist? Nodigt het plein uit om lang te verblijven? Of gaat u direct naar uw bestemming? Is er voldoende groen aanwezig? Uw ideeën helpen bij het opstellen van een goed ontwerp voor de inrichting van de Zandstraat en omgeving. Bedankt alvast!

Reactieformulier

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met projectleider Willie van de Kamp. Hij is bereikbaar via wvdkamp@westmaasenwaal.nl of 14 0487.

Te downloaden bestanden:

Heeft u gevonden wat u zocht?