Ondernemersverenigingen zijn er met name voor de belangenbehartiging van de deelnemende leden. Daarnaast onderhouden zij contacten met West Maas en Waal, Kamer van Koophandel en andere instellingen op dit niveau. In West Maas en Waal zijn vier ondernemersverenigingen actief:

 • Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen
  Verrassend Leeuwen is de ondernemersvereniging van Beneden-Leeuwen.
 • Ondernemersvereniging DOV
  DOV staat voor Dreumelse ondernemersvereniging.
 • Ondernemersvereniging De Gouden Ham
  Ondernemersvereniging de Gouden Ham behartigt de belangen van de ondernemers uit Maasbommel, Alphen, Appeltern en Altforst.
 • Business Club Maas & Waal 
  Op initiatief van enkele Maas en Waalse ondernemers is de Business Club Maas & Waal opgericht. De belangrijkste drijfveer achter de oprichting van de Business Club was de overtuiging dat informele contacten tussen ondernemers een onmisbare schakel vormen in succesvol ondernemerschap.
 • Ondernemers ontmoeten
  Ondernemers Ontmoeten is een club van ondernemers die elkaar zo’n twintig keer per jaar ontmoeten om te netwerken en met elkaar te delen. De leden van Ondernemers Ontmoeten wisselen contacten, kennis en ervaringen uit en helpen elkaar bij het vergroten van hun ondernemerssucces. Naast de driewekelijkse ontbijtontmoetingen op woensdagochtend, ontmoeten de leden elkaar tijdens interessante bedrijfsbezoeken, inspirerende bijeenkomsten met andere netwerkverenigingen en gezellige uitjes.
 • Ondernemend Maas en Waal
  Ondernemend Maas en Waal is een platform waarin de ondernemersverenigingen in Maas en Waal samenwerken. Zij zorgt voor meer verbinding tussen de ondernemers.
 • Next Wave Maas en Waal
  De community voor én door jonge ondernemers in het Land van Maas en Waal.

Heeft u gevonden wat u zocht?