Bent u (oud-) inwoner van West Maas en Waal of hebt u binding met onze gemeente? Dan kunt u uw kunstwerken tentoonstellen in het gemeentehuis. U gebruikt daarvoor onze centrale hal. Elke bezoeker die bij ons binnenkomt ziet gelijk uw kunstwerken.

Iedere drie maanden wordt er een nieuwe tentoonstelling ingericht. Heeft u belangstelling? Mail dan naar Trudy Boerakker viatboerakker@westmaasenwaal.nl.

Expositie Antoinette Broekman

Vanaf 1 oktober 2021 exposeert Antoinette Broekman haar kunstwerken in het gemeentehuis.

In 1997 is Antoinette begonnen met schilderen, maar het begon eigenlijk al eerder. De aanzet was toen ze in 1994 een mode-opleiding volgde in modevormgeving en styling. Daarna is Antoinette verdergegaan met schilderen.

Sinds ongeveer 2 jaar heeft ze de overstap gemaakt van acryl- naar olieverf om zichzelf verder te ontwikkelen als autodidact.

Op de expositie zijn bloemen, vogels en interieurs te zien. Daarnaast schildert Antoinette ook stadsgezichten, landschappen en portretten.

Schilderen is voor Antoinette een onuitputtelijke bron van ideeën, waarbij licht en donker een belangrijke rol spelen. Hierbij moet ze regelmatig een afweging maken zodat het in harmonie blijft.

U bent van harte welkom

Tot 22 december 2021 is de expositie van Antoinette Broekman te zien in het gemeentehuis. U bent van harte welkom tijdens de openingstijden.

Heeft u gevonden wat u zocht?