Bent u (oud-) inwoner van West Maas en Waal of hebt u binding met onze gemeente? Dan kunt u uw kunstwerken tentoonstellen in het gemeentehuis. U gebruikt daarvoor onze centrale hal. Elke bezoeker die bij ons binnenkomt ziet gelijk uw kunstwerken.

Iedere drie maanden wordt er een nieuwe tentoonstelling ingericht.Heeft u belangstelling? Mail dan naar Trudy Boerakker via tboerakker@westmaasenwaal.nl.
Op dit moment hebben we al aanmeldingen tot en met 2026 ontvangen. Als u toch wilt aanmelden komt u op de wachtlijst.

Project Ut Maos en Waolse Plaotje

Deze expositie bestaat uit prachtige foto’s genomen in het Land van Maas en Waal. 

Ze zijn gemaakt tijdens de winter van 2022/2023 door deelnemers aan Ut Maos en Waolse Plaotje. Dit sociale project werd georganiseerd met als doel om inwoners uit Wamel gedurende de wintertijd een leuke en creatieve activiteit te bieden. 

Vorige winter werd jong en oud uitgedaagd om deel te nemen aan de eerste editie van deze  fotowedstrijd. Aan de hand van 8 foto-opdrachten verspreid over 4 maanden werden 10 teams van elk 2 à 3 personen (een 65-plusser en een 65-minner) uitgedaagd om de mooiste Maos en Waolse foto’s te maken. 

De deelnemers kregen zeer uiteenlopende opdrachten zoals het maken van o.a. een  zelfportret, landschapsfoto, dierenfoto en actiefoto. Voor een van de opdrachten heeft het museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen oude gereedschappen ter beschikking gesteld die de deelnemers in de oude setting moesten fotograferen.

U bent van harte welkom

Tot eind maart is de expositie ‘Ut Maos en Waolse Plaotje’  te zien in het gemeentehuis. U bent van harte welkom tijdens de openingstijden.

Heeft u gevonden wat u zocht?