Bent u (oud-) inwoner van West Maas en Waal of hebt u binding met onze gemeente? Dan kunt u uw kunstwerken tentoonstellen in het gemeentehuis. U gebruikt daarvoor onze centrale hal. Elke bezoeker die bij ons binnenkomt ziet gelijk uw kunstwerken.

Iedere drie maanden wordt er een nieuwe tentoonstelling ingericht. Heeft u belangstelling? Mail dan naar Trudy Boerakker via tboerakker@westmaasenwaal.nl.

Expositie leden schilderclub Jachthaven WSV de Gouden Ham

Vanaf 6 januari 2020 exposeren de leden van de schilderclub Jachthaven WSV De Gouden Ham hun schilderijen in het gemeentehuis in Beneden-Leeuwen. 

De organisator van deze expositie, mevrouw Trees Borneman, is 8 jaar geleden begonnen met lesgeven aan de deelnemers, een gezellig clubje dames. 
Er worden verschillende technieken gebruikt en de stijlen van de werken zijn erg divers. 

Trees vertelt: “Alle deelnemers zijn erg enthousiast, schilderen met enorm veel plezier en zijn de in de loop der jaren allemaal gegroeid. Iedereen probeert het beste uit zichzelf te halen en een mooi schilderij te maken”. 

De dames die hun werken tentoonstellen op de expositie zijn:

  • José van Oosteren, zij schildert allerlei onderwerpen in olieverf 
  • Loes Kuijper
  • José Heimans, zij schildert graag dieren
  • Anja van der Linden,  zij schildert van alles, van modern tot een stilleven
  • Yvon Peters
  • Rian Meeuwsen, zij schildert graag in de stijl van LIZ, het liefst met olieverf
  • Riet Peperkamp, zij schildert nu ongeveer 5 jaar en werkt graag met olieverf
  • Trees Borneman

De exposanten vinden het erg leuk dat verschillende van hun schilderijen geëxposeerd worden in het gemeentehuis, zodat ze kunnen laten zien wat ze de afgelopen jaren hebben geleerd en gemaakt. 

U bent van harte welkom

Tot eind maart 2020 is de expositie van de leden van de schilderclub Jachthaven WSV de Gouden Ham te zien in het gemeentehuis van West Maas en Waal, Dijkstraat 11 te Beneden-Leeuwen. 
Op maandag tussen 8.30 uur - 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 uur - 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 uur - 13.00 uur.

Heeft u gevonden wat u zocht?