Wat is de waardebonnenactie?

De gemeenteraad van West Maas en Waal heeft besloten om gezinnen, met thuiswonende, schoolgaande kinderen tot 18 jaar, die onder het minimabeleid vallen en/of in de schuldhulpverlening zitten, en de chronisch zieken en gehandicapten in onze gemeente iets extra´s te geven. Zij kunnen in aanmerking komen voor een setje waardebonnen (6 stuks á € 25,-) die ze kunnen besteden bij diverse winkels en ondernemingen in onze gemeente.

De waardebonnen worden ook aan mantelzorgers uitgereikt. En de gemeente kan de waardebonnen gebruiken als geschenk voor derden.

Wij proberen zoveel mogelijk winkels en ondernemers binnen onze gemeente hierbij aan te laten sluiten, vooral een onderneming als de uwe. Bij uw winkel kunnen immers mensen die onder deze doelgroep vallen eens wat extra´s kopen, waar deze actie ook echt voor bedoeld is.De ontvangers van de waardebon, kunnen de waardebon alleen bij de betreffende ondernemers inleveren. Uiteraard kunt u hiernaast een speciale aanbieding of actie doen voor de ontvangers van de waardebon, maar dit staat u geheel vrij.

Hoe gaat het in zijn werk?

De gemeente heeft waardebonnen ontworpen. Deze zullen worden toegekend aan bovengenoemde bijstandsgerechtigden en ze zijn niet te dupliceren. Gezinnen in de schuldhulpverlening en chronisch zieken en gehandicapten kunnen een setje waardebonnen bij de gemeente aanvragen. De deelnemende ondernemers ontvangen voorafgaand aan de actie een voorbeeldexemplaar en een uitleg.

De personen die het setje waardebonnen ontvangen, ontvangen daarbij een overzicht van de deelnemende bedrijven en de geldende aanbiedingen. De waardebonnen kunnen alleen besteed worden bij de deelnemende bedrijven. Deelname aan de actie geldt voor een vaste periode. De ondernemer kan de ingenomen waardebonnen bundelen en samen met de factuur of de kassabon naar de gemeente West Maas en Waal sturen. Vervolgens ontvangt de ondernemer het bedrag van de factuur of kassabon, tot een maximum van de waardebon, van de gemeente. Deelname aan deze actie kost voor de deelnemende ondernemer dus niets.

Wilt u als ondernemer deelnemen?

Stuur dan een mail met:

  • uw naam- en adresgegevens
  • het logo van uw onderneming
  • contactpersoon en telefoonnummer

naar Sandra Rikken, srikken@westmaasenwaal.nl. Uw deelname stellen wij zeer op prijs!

Heeft u gevonden wat u zocht?