De gemeente West Maas en Waal ligt in het Gelders Rivierengebied in het Land van Maas en Waal. Via de N322 is er een prima verbinding met de A15, A50 en A73.

Met eigen vervoer

  • A50 of A73 afslag Druten en dan de N322 volgen.
  • A15 afslagnr. 34 (Leeuwen) en dan de N323 en N322 volgen.

Met openbaar vervoer

Versis in Rivierenland

  • Versis is een vervoersdienst voor mensen die niet met het gewone openbaar vervoer kunnen reizen. Om met Versis te kunnen reizen is een Wmo-vervoersindicatie nodig. Versis rijdt van deur tot deur; u hoeft dus niet bij een halte te wachten.
  • De taxibussen rijden elke werkdag van 7.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds. In het weekend rijden ze van 9.00 's ochtends tot 23.00 in de avond. U deelt de taxibus met andere passagiers. Boek uw rit ruim van tevoren. Bij Versis geldt een opstaptarief en een kilometertarief.
  • Alle informatie voor reizigers is te vinden op www.versis.nl(externe link). Voor meer informatie of om te boeken belt u met de regiecentrale van Versis: 088 1235 757

Voetveer Tiel - Wamel v.v.

Kijk voor actuele informatie over de dienstregeling op de website van de veerpont(externe link). Zij houden ook een Facebook-pagina(externe link) bij met actuele informatie.

Veerpont Stichting Maasveren

Stichting de Maasveren verzorgt met haar vijf veren de dagelijkse verbinding tussen Noord-Brabant en Gelderland, het Land van Maas en Waal. De dienstregeling is te vinden op de website van de Maasveren(externe link).

Pontje Ham

Dit pontje vaart sinds 1993 tussen de Loswal in Maasbommel en het Langeland in het recreatiegebied De Gouden Ham. Uit®waarde(externe link) verzorgt het pontje in samenwerking met de gemeente West Maas en Waal en de ondernemers van de Gouden Ham.

Heeft u gevonden wat u zocht?