De gemeente West Maas en Waal ligt in het Gelders Rivierengebied in het Land van Maas en Waal. Via de N322 is er een prima verbinding met de A15, A50 en A73.

Met eigen vervoer

  • A50 of A73 afslag Druten en dan de N322 volgen.
  • A15 afslagnr. 34 (Leeuwen) en dan de N323 en N322 volgen.

Met openbaar vervoer

  • Lijndiensten
  • Regiotaxi/Versis in Rivierenland
    • Versis is het aanvullende vervoer in Rivierenland. Iedereen kan elke dag tussen 06.00 uur ’s ochtends en 01.00 uur ’s nachts met Versis reizen. Versis is vervoer van deur-tot-deur, van deur-tot-halte of van halte-tot-halte. Boek uw rit ruim van tevoren. Bij Versis geldt een opstaptarief en een kilometertarief. Er zijn kosten voor reguliere reizigers en kortingen voor reizigers met een Wmo-indicatie. Alle informatie voor reizigers is te vinden op www.versis.nl(externe link). Voor meer informatie of voor het boeken van een rit belt u met de regiecentrale van Versis: 088 6557 750.
  • Algemene reisinformatie openbaar vervoer: 9292.nl(externe link).

Voetveer Tiel - Wamel v.v.

Kijk voor actuele informatie over de dienstregeling op de website van de veerpont(externe link). Zij houden ook een Facebook-pagina(externe link) bij met actuele informatie.

Veerpont Stichting Maasveren

Stichting de Maasveren verzorgt met haar vijf veren de dagelijkse verbinding tussen Noord-Brabant en Gelderland, het Land van Maas en Waal. De dienstregeling is te vinden op de website van de Maasveren(externe link).

Pontje Ham

Dit pontje vaart sinds 1993 tussen de Loswal in Maasbommel en het Langeland in het recreatiegebied De Gouden Ham. Uit®waarde(externe link) verzorgt het pontje in samenwerking met de gemeente West Maas en Waal en de ondernemers van de Gouden Ham.

Heeft u gevonden wat u zocht?