Maak beweegaanbod in Maas en Waal bekend!

Dit is een oud bericht.

In 2020 zijn de lokale sportakkoorden in Druten en West Maas en Waal getekend. In deze akkoorden staat een duidelijke wens: één platform voor het beweegaanbod voor de gemeenten Druten en West Maas en Waal. Dat is gelukt! Met de lancering van www.meedoeninmaasenwaal.nl is het platform online. Het platform geeft een overzicht van het beweeg- en sportaanbod voor alle leeftijden.  

Er is hulp van beweeg- en sportaanbieders nodig 

Om het beweegaanbod voor alle doelgroepen compleet te maken, is de hulp van elke beweeg-/sportaanbieder nodig. Voor de jeugd staan veel aanbieders op de website. Voor de volwassenen is het aanbod groeiende, maar verre van compleet. Het gaat om bewegen bij een vereniging, maar óók om het aanbod van bijvoorbeeld yoga, wandelcafés of informele aanbieders.  

Boekje voor volwassenen ‘Max Vitaal’ 

In navolging op het Sjors Sportief/Creatief, het boekje met sportaanbod voor de jeugd, komt er in februari 2022 een boekje voor volwassenen. Dit boekje wordt gevuld met de activiteiten voor volwassenen van het platform www.meedoeninmaasenwaal.nl. Daarom is het belangrijk uw beweegaanbod voor 24 december te registreren. Tijdens de bijeenkomst voor het sportakkoord krijgt u meer informatie. In Druten is deze avond op 8 november en in West Maas en Waal op 25 november. 

Registreer uw aanbod vóór 24 december 

Ontbreekt uw aanbod? Ga naar www.meedoeninmaasenwaal.nl, registreer en vul het aanbod van uw vereniging of informele buurtclub in op het platform.  
Heeft u hulp nodig met het invullen? Neem dan contact op met sportakkoord@bendefit.nu

Sjors Sportief en Sjors Creatief voor de jeugd 

Sjors Sportief en Sjors Creatief kunt u kennen via de basisscholen in de gemeenten. Het brengt het aanbod voor kinderen en G-sport in kaart. Zij maken hierdoor makkelijk kennis met de sportverenigingen en cultuurinstellingen in Druten en West Maas en Waal.  

Heeft u vragen, mail dan naar sportakkoord@bendefit.nu.