Gemeente West Maas en Waal geeft € 10.000 subsidie aan de nieuwe ondernemersvereniging Next Wave. Deze ondernemersvereniging heeft als doel jonge, frisse ondernemers (18 - 40 jaar) uit het Land van Maas en Waal met elkaar te verbinden, kennis uit te wisselen en elkaar te ondersteunen bij het vinden van nieuwe opdrachten. 

Toegevoegde waarde

Wethouder Marieke van den Boom-Witzel: “Wij zijn heel blij met zo’n goed initiatief van een paar enthousiaste ondernemers uit onze gemeente. Met het startkapitaal van € 10.000 kunnen de initiatiefnemers de vereniging oprichten en aan de slag met hun ambitieuze plannen. Wij zien Next Wave als een hele mooie aanvulling op de bestaande ondernemersverenigingen doordat ze zich specifiek richten op jonge ondernemers.”

Goede start

Het eerste jaar richt Next Wave zich op het bouwen van een website en interactief online platform, het organiseren van netwerkborrels en evenementen en het inzetten op online en offline promotie. 

Initiatiefnemers Lynn Brands en Nancy van Eck van Next Wave zijn erg blij met deze financiële steun. “Hartstikke fijn, zo kunnen we een goede start maken. En dat we voorzien in een behoefte blijkt wel uit het feit dat we al een community hebben met bijna 100 jonge ondernemers die zich hebben aangesloten bij Next Wave.”

Initiatiefnemers Next Wave Nancy en Lynn
Initiatiefnemers Lynn Brands en Nancy van Eck van Next Wave