In 2019 startte wij met de uitvoerplannen voor de streekmarketing Land van Maas en Waal. Inmiddels is de basis, waaronder de website www.landvanmaasenwaal.nl en huisstijl gereed. Nu sluit ook gemeente Druten zich aan bij de streekmarketing voor het Land van Maas en Waal. Wethouder René Cruijsen: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking, dat geeft een boost aan de promotie van het Land van Maas en Waal. En het zorgt voor meer verbinding in het aanbod van het Land van Maas en Waal. Daar profiteren de ondernemers hopelijk van”. 

Samen met bedrijfsleven en organisaties

De komende jaren staan in het teken van promotie en marketingactiviteiten om meer bezoekers te enthousiasmeren voor een bezoek aan deze streek. Stichting Bureau Toerisme, coördinator van de streekmarketing in het Land van Maas en Waal, stelde de kaders op voor de marketingcommunicatie. Een klankbordgroep van ondernemers en organisaties uit West Maas en Waal, en nu ook uit Druten, gaat invulling geven aan het plan. 

Kick-off 11 maart

Deze nieuwe samenwerking wordt ingeluid op vrijdag 11 maart tijdens de Opening Toeristisch Seizoen in de Tuinen van Appeltern. Wethouder Brink van gemeente Druten en wethouder Cruijsen van gemeente West Maas en Waal geven dan het startsein. Beide wethouders nodigen ondernemers vanuit de sector dan ook graag uit om samen het glas te heffen op 11 maart.

Informatie over het programma en aanmelden kan via openingtoeristischseizoen.nl.