In het oostelijk deel van de Zandstraat zijn een paar jaar geleden bomen gekapt. Dit was nodig omdat de wortels van de bomen het straatwerk omhoog drukten. Dit leverde gevaarlijke situaties op.
Ondertussen is het asfalt toe aan groot onderhoud. Daarnaast kregen wij meldingen over hardrijders, onveilige verkeerssituaties, wateroverlast en trillingen in de straat. We hebben besloten al deze zaken in een keer aan te pakken. Dit doen we door het herinrichten van de straat.

Stap 2: voorlopig ontwerp

We hebben verschillende reacties gekregen op het 1e idee. In de reactienota staan alle reacties van de aanwonenden verzameld én ons antwoord hierop. 
Op basis van deze reacties is het 1e idee aangepast naar een voorlopig ontwerp. De tekening van het voorlopig ontwerp staat bij de te downloaden bestanden.

Reageer via het reactieformulier

Als u wilt reageren op het voorlopig ontwerp, vul dan het reactieformulier in. Dit kan tot en met zondag 26 september.

Reageren via het reactieformulier

Vragen stellen kan met een afspraak op donderdag 16 september

Het voorlopig ontwerp kunt u ook in het gemeentehuis bekijken. U kunt dan ook vragen stellen.
Wilt u dit doen? Maak dan een afspraak om op donderdag 16 september tussen 15.00 en 21.00 uur te komen (maximaal 3 personen tegelijk).
Een afspraak maken doet u door ons te bellen op 14 0487 tijdens onze openingstijden. Dit kan tot en met maandag 13 september.

Stap 3: definitief ontwerp

Hoe gaan we verder? Wij verzamelen alle reacties van de aanwonenden op het voorlopig ontwerp in een reactienota. In deze nota zetten wij ook ons antwoord op de reacties.
Op basis van de reactienota van het voorlopig ontwerp maken we een definitief ontwerp. Dit is de tekening waarop staat hoe we het plan in de praktijk uitvoeren. Hierop kunt u niet meer reageren.
Op basis van dit ontwerp zoeken wij een aannemer. Zodra dit duidelijk is informeren wij u over de planning, fasering, contactpersonen enzovoort. 

Stap 1: 1e idee

We hebben een tekening van een1e idee op papier gezet. Hierop heeft u kunnen reageren tot en met 25 juni. Met uw reacties gingen we aan de slag. Het resultaat staat in stap 2.

Heeft u gevonden wat u zocht?