Blijf op de hoogte van alles wat speelt in uw buurt

Veel besluiten die de overheid neemt hebben invloed op uw woonomgeving. Welke verbouwing willen uw buren aan hun huis laten uitvoeren? Mag die boom in uw straat gekapt worden? Alle overheidsorganisaties zijn verplicht dit bekend te maken. Deze berichten ontvangt u binnenkort elke week via de mail. Met deze mail blijft u op de hoogte over zaken die spelen in uw buurt.

Welkomstmail tussen 10 en 15 juni

Iedere inwoner in West Maas en Waal van 25 jaar en ouder waarvan het mailadres bekend is bij MijnOverheid krijgt in de week van 10 tot en met 14 juni een welkomstmail. Hierin staat alle informatie. Via MijnOverheid kunt u instellen hoe vaak u de mail wil ontvangen en hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over gaan. Wilt u geen mails ontvangen? Dan kunt u zich direct en eenvoudig weer afmelden.

Controleer de link

U ontvangt de mail van Overheid.nl. In deze mail staan links naar websiteadressen zodat u makkelijk en snel toegang heeft tot de informatie. Helaas zijn op internet ook criminelen actief. Via links in nagemaakte mails proberen zij u te lokken naar valse websites. Controleer daarom altijd eerst de verzender (noreply@overheid.nl) voordat u op een link klikt.