Woensdag 12 februari 2020 organiseerden we de avond van het buitengebied. De avond van het buitengebied was een inspiratieavond voor iedereen die woont, werkt of recreëert in het buitengebied van West Maas en Waal.

Maar liefst 175 mensen waren op deze avond aanwezig, dat toont wel de betrokkenheid in onze gemeente. Zes lokale sprekers vertelden verhalen over de toekomst van het buitengebied. Het waren praktische verhalen die je aan het denken zetten over de toekomst van het buitengebied. Na ieder verhaal was er ruimte om over het thema met elkaar in gesprek te gaan. 

Deze input gebruiken we bij het opstellen van de omgevingsvisie van het buitengebied. Eind 2020 vroegen we inwoners te reageren op een aantal stellingen over het buitengebied. Ook deze resultaten nemen we mee in de vervolgstappen om te komen tot een omgevingsvisie voor het buitengebied. 

Sfeerverslag avond van het buitengebied

Hieronder vindt u een kort sfeerverslag van de avond van het buitengebied. Met alle inbreng die we deze avond ophaalden, gaan we verder vorm geven aan de omgevingsvisie voor het buitengebied. 

Heeft u gevonden wat u zocht?